The purpose of the design of Olympic Finance Center Block B is to create a new landmark office space for the Group.The project caters to the needs of workers in modern state-owned enterprises. By using of wood, plants and other ecological materials, it creates an open, warm, humanized and international indoor, and designs a large number of ‘community’ spaces far beyond the traditional office, creating a delicate and comfortable working environment.

In order to meet the current design trend and the owner's demand for quality, reading room, meditation and leisure area and multi-function area occupy three floors. The open office space, medium and large conference rooms, reception and enterprise exhibition hall, which accommodate about 400 people from the group headquarters and subsidiaries, occupy nine floors of the office area.

The project caters to the needs of workers in modern state-owned enterprises. By using of wood, plants and other ecological materials, it creates an open, warm, humanized and international indoor, and designs a large number of ‘community’ spaces far beyond the traditional office, creating a delicate and comfortable working environment.It is based on the ink paintings without color of rivers and cities, mountains and water, to show the oriental art and aesthetics, and deeply experience the convergence of Oriental humanities in the mysterious and illusory space of concretization.

It not only maintains the original flavor, but integrates into the modern wheel of the Era. Moreover, designers use the decomposition, reorganization and collision of texture and material to build a simple and lively volume.The interaction of large-area artificial stone, metal line and green in space design makes expression and interaction between lines, materials and colors in serious space. The contrast between light and dark and between virtual and real enriches the artistic atmosphere of space and highlights the artistic phenomenon of ecology and future mission.

In order to meet the current design trend and the owner's demand for quality, the canteen, reading room, meditation and leisure area and multi-function area occupy three floors. The open office space, medium and large conference rooms, reception and enterprise exhibition hall, which accommodate about 400 people from the group headquarters and subsidiaries, occupy nine floors of the office area.The style is like a clear and white one inlaid in the Castle Peak, and the dialogue among space, color and material creates the level and artistic sense of three-dimensional space, and creates the office artistic atmosphere endowed with the mission of the future era.